Acoustics & NoiseReduction

U kunt van een stillere woon- en werkomgeving genieten door akoestische producten van Acoustics & NoiseReduction. ANR levert oplossingen aan B2B markten als ruimteakoestiek, machine- en apparatenbouw, jacht- en scheepsbouw, utiliteitsbouw en renovatie, automotive en bussenbouw.

De kwaliteitsoplossingen worden naar uw behoeften op maat gemaakt voor allerlei toepassingen van geluidbeheersing en trillingbestrijding. Hiervoor combineren we ook uit ons groot programma met producten, uit voorraad of op maat voor u gemaakt.

Waarom ANR producten?

Uw partner zijn voor verbetering van de lawaaibeheersing is onze passie. U krijgt gericht advies voor de maatregelen die uw geluidprobleem afdoende verhelpen. Het succes daarin komt voort uit meer dan 40 jaar ervaring in akoestiek. ANR veld- en/of lab onderzoek met geluidmetingen dragen verder bij aan het bereiken van uw akoestische doelstellingen.

Wij werken voortdurend aan verbetering van onze producten om ze aan de nieuwste eisen te laten voldoen. Maatwerk behoort daarbij op vele manieren tot de standaard mogelijkheden.


Vorig teamlidISMT B.V.
Volgend teamlidAtis international