Merford

Merford levert oplossingen die bijdragen aan een gezonde woon-, werk- en leefomgeving. Geluidsbeheersing - Deuren - Plaatbewerking.

Ieder mens heeft recht op een gezonde, veilige en comfortabele woon-, werk- en leefomgeving. Dat lijkt vanzelfsprekend. Toch zien we bij Merford elke dag weer hoeveel we nog kunnen verbeteren aan onze omgeving. Of het nu gaat om het lawaai van fabrieksmachines, de swingende beat uit een discotheek of het hoorbaar ontluikende viooltalent van het buurmeisje: voor elke specifieke situatie bieden wij de juiste oplossing.

Het begint met luisteren …
Voor ons begint kwaliteit met goed luisteren naar vragen en wensen van de klant. Uw probleem is namelijk altijd uniek. Uw wensen en onze jarenlange kennis en ervaring vormen vervolgens de basis om te komen tot de best passende oplossing.

De juiste oplossing
Onze medewerkers werken altijd samen met onze klanten. Alleen samen komen we tot de beste resultaten. Alleen samen bouwen we een waardevolle en langdurige relatie op. Een relatie waarin eerlijkheid, openheid en creativiteit centraal staan. En waar de kwaliteit van de geleverde producten natuurlijk vooropstaat!

Alles onder één dak
Bij Merford in Gorinchem werken dagelijks 130 mensen aan een diversiteit van producten en diensten. Bijvoorbeeld aan geluidsoplossingen voor de particulier tot aan grootschalige industriële projecten en aan deuren waaraan bijzondere eisen worden gesteld. Van engineering tot productie, van advies tot montage: Merford heeft alles in eigen huis. Dit zorgt niet alleen voor hoge kwaliteit, maar ook voor flexibiliteit. We komen afspraken na, spelen snel in op kleine veranderingen en leveren op tijd


Volgend teamlidISMT B.V.